Sony ZV-1 II + Accu.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony ZV-1 II + Accu. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony ZV-1 II + Accu. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-1 II + Accu.

Merk

Jupio

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

Micro SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

266 g

Omschrijving van Sony ZV-1 II + Accu.

Met de Sony ZV-1 II + Accu wordt het vloggen een stuk makkelijker. De camera heeft een 1 inch lichtgevoelige beeldsensor, waardoor je heldere beelden maakt bij weinig licht. De 18-50mm zoomlens maakt het mogelijk om zowel weidse landschappen als kleine details vast te leggen. Met de meegeleverde extra accu kun je de gebruiksduur van de camera verlengen en een hele dag zorgeloos op pad. De video's die je maakt, hebben een professionele uitstraling door de cinematic vlog setting. Je kiest uit verschillende kleurprofielen, zoals Gold voor een warme gloed. Met de bokeh switch maak je de achtergrond van je opname in één keer onscherp. Handig voor portretbeelden met een zachte achtergrond. Ook de ingebouwde 3-capsule microfoon maakt het vloggen eenvoudiger, zodat je geen externe microfoon meer nodig hebt. Je kies aan welke kant van de camera je de microfoon wil hebben. Kortom: met de Sony ZV-1 II + Accu vlog je helemaal professioneel.

Pluspunten
  • Met de extra accu verleng je de gebruiksduur van je camera wanneer je op locatie filmt. De camera beschikt over een grote 1-inch beeldsensor, waardoor je heldere beelden krijgt bij weinig licht. Met de veelzijdige 18-50mm zoomlens kun je zowel weidse landschappen als kleine details filmen.

Minpunten
  • De lens is niet uitwisselbaar.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-1 II + Accu.

Sony ZV-1 II + Accu. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-1 II + Accu. heeft Contrast autofocus, Phase detection autofocus, 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony ZV-1 II + Accu. heeft een Micro SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony ZV-1 II + Accu. heeft een gewicht van 266 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony ZV-1 II + Accu. goedkoop aan te schaffen is. Sony ZV-1 II + Accu. is aan te schaffen via de volgende link.