1. overige producten
  2. Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM.

Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3,15 inch

Gewicht

160 g

Omschrijving van Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM.

Bovendien heeft de Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM een uitgebreide connectiviteit. Zo kun je de camera verbinden met je smartphone om afbeeldingen en video's direct te delen. Met de Bluetooth en Wi-Fi-functionaliteit kun je afstandsbediening op afstand gebruiken of een extern touchscreen aansluiten voor eenvoudige bediening. Je kunt ook de Canon Camera Connect-app gebruiken voor toegang tot verschillende functies. De camera is verder voorzien van een variabel LCD-scherm dat je kunt kantelen, waardoor je ook op hoge of lagere posities foto's kunt maken. Met deze camera heb je dus veel mogelijkheden om creatief met je foto's en video's bezig te zijn.

Pluspunten
  • Dankzij het grote maximale diafragma van f/1.8 creëer je een zachte achtergrondonscherpte

    .

    Het lichtgevoelige sensor zorgt ervoor dat je ook in donkere omgevingen scherpe beelden opneemt. Leg bewegende onderwerpen scherp en nauwkeurig vast door de snelle Dual Pixel autofocus met 8 frames per seconde.

Minpunten
  • Een interne flitser om je beelden te verlichten in het donker ontbreekt.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM.

Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen.

Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,15 inch.

Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM. heeft een gewicht van 160 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM. is aan te schaffen via de volgende link.