1. overige producten
  2. Canon EOS R50 Starterskit.

Canon EOS R50 Starterskit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R50 Starterskit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R50 Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R50 Starterskit.

Merk

Sandisk

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

2,95 inch

Gewicht

0,36 kg

Omschrijving van Canon EOS R50 Starterskit.

In de Canon EOS R50 Starterskit heb je alles wat je nodig hebt om professionele en scherpe beelden te maken. De set bestaat uit een Canon EOS R50 body, een 18-45mm zoomlens, een Case Logic schoudertas en een snelle SanDisk 64 GB geheugenkaart. Met deze veelzijdige combinatie ben je direct klaar om te beginnen met het maken van vlogs. De 18-45mm zoomlens maakt het mogelijk om zowel jezelf als de omgeving in beeld te brengen in 4K resolutie met 60 frames per seconde. Hierdoor krijg je professionele, vloeiende beelden die geschikt zijn voor YouTube, Tiktok en Instagram. Met een gewicht van slechts 375 gram neem je de camera gemakkelijk mee op reis en heb je hem altijd bij de hand, bijvoorbeeld bij een mooie zonsondergang op het strand. De beeldstabilisatie van de lens voorkomt bewegingsonscherpte en maakt het mogelijk om ook in donkere omstandigheden trillingsvrije beelden uit de hand te maken.

Pluspunten
  • Door de meegeleverde cameratas en geheugenkaart kun je meteen op pad gaan met je camera. Met de 18-45mm zoomlens kun je zowel jezelf als de omgeving in beeld brengen. Met deze camera kun je scherpende en vloeiende vlogs in 4K resolutie maken met 60 frame per seconde.

Minpunten
  • De camera heeft geen afdichtingen tegen stof en spatwater.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R50 Starterskit.

Canon EOS R50 Starterskit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R50 Starterskit. heeft Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 2,95 inch.

Canon EOS R50 Starterskit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R50 Starterskit. heeft een gewicht van 0,36 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R50 Starterskit. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R50 Starterskit. is aan te schaffen via de volgende link.