1. overige producten
 2. Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes.

Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

301 g

Omschrijving van Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes.

Met de Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes heb je alles bij de hand om prachtige foto's en video's te maken. De camera is compact en biedt een uitgebreid zoombereik van 24-200mm. Hierdoor maak je zowel close-ups als verafgelegen beelden scherp in beeld. Met Optical SteadyShot wordt bewegingsonscherpte verminderd. Daarnaast is de camera ook geschikt voor vloggen, want je neemt video op in 4K kwaliteit. Het kantelbare LCD scherm zorgt ervoor dat je precies ziet wat je filmt. Bovendien liggen je foto's en video's scherp dankzij het snelle autofocussysteem. Met 24 frames per seconde in continu opname leg je snelle acties op beeld vast. Omdat je de camera vaak meeneemt, bescherm je deze met de LCJ-RXK hoes. Deze camerahoes biedt bescherming tegen krassen, stoten en spatwater. Zo heb je altijd je camera bij je zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze beschadigd raakt. Ben je klaar om te beginnen met fotograferen en vloggen? Dan heb je met de Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes alles wat je nodig hebt.

Pluspunten
 • Neem je camera veilig op pad in de camerahoes die het beschermt tegen krassen, stoten en spatwater

  .

  Dankzij de optische beeldstabilisatie wordt bewegingsonscherpte verminderd

  .

  Neem gedetailleerde videobeelden op in 4K kwaliteit.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk om een externe microfoon aan te sluiten om de geluidskwaliteit te verbeteren. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes.

Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes. is een Compactcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes. heeft , 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes. heeft een gewicht van 301 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes. goedkoop aan te schaffen is. Sony CyberShot DSC-RX100 VI + LCJ-RXK hoes. is aan te schaffen via de volgende link.