1. overige producten
 2. Sony A7C Body Zilver.

Sony A7C Body Zilver.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony A7C Body Zilver. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony A7C Body Zilver. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7C Body Zilver.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

509 g

Omschrijving van Sony A7C Body Zilver.

De Sony A7C Zilver is een veelzijdige systeemcamera voor gevorderde en professionele foto- en videografen. Met 24,2 megapixels, een lichtgevoelige beeldsensor, Realtime Eye autofocus en 10 beelden per seconde maak je scherpe beelden en video's. De A7C is licht en compact, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt en overal mee naartoe neemt. Met de A7C maak je scherpe en stabiele video opnames in 4K 30fps. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie neem je de video's stabiel op uit de hand. Bovendien maak je gebruik van 693 fasedetectie autofocuspunten die 93% van het volledige beeldscherm beslaan. Met de 4D-Focus en Realtime Eye autofocus stel je snel scherp op bewegende onderwerpen en volg je automatisch de ogen van mensen en dieren. Verder is de camera voorzien van een draaibaar touchscreen waarmee je gemakkelijk vanuit lastige hoeken fotografeert of films maakt tijdens het vloggen. Met de A7C neem je video's op in 4K resolutie en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Pluspunten
 • Met de 24,2 megapixel full-frame sensor maak je gedetailleerde foto's, zelfs in donkere omstandigheden

  .

  Het apparaat heeft 693 fasedetectie autofocuspunten, wat ervoor zorgt dat je scherpstelt met precisie

  .

  Fotografeer langer uit de hand in donkere omstandigheden dankzij de 5-assige beeldstabilisatie van 5 stops.

Minpunten
 • De camera heeft geen interne flitser om in donkere locaties meer licht aan je foto's toe te voegen.

Veelgestelde vragen over Sony A7C Body Zilver.

Sony A7C Body Zilver. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7C Body Zilver. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony A7C Body Zilver. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony A7C Body Zilver. heeft een gewicht van 509 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony A7C Body Zilver. goedkoop aan te schaffen is. Sony A7C Body Zilver. is aan te schaffen via de volgende link.