1. overige producten
 2. Canon EOS R8 Body.

Canon EOS R8 Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R8 Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R8 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R8 Body.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

461 g

Omschrijving van Canon EOS R8 Body.

De Canon EOS R8 Body is perfect voor de gevorderde fotograaf of videograaf. Je krijgt heldere en scherpe beelden dankzij de krachtige 24,2 megapixel full frame beeldsensor. Met maximaal 40 foto's per seconde bevries je elke beweging, zodat je geen enkele actie mist. De RAW burst modus maakt pre-opname van een halve seconde, waardoor je snel bijzondere momenten vastlegt. Voor video's maakt de camera een pre-opname van 3 tot 5 seconden. De autofocus past zich aan aan bewegende onderwerpen en herkent mensen, ogen, dieren en voertuigen. Je krijgt scherp beeld tot aan de randen van het kader. Voor video's maak je gebruik van 4K resolutie met 60 frames per seconde, wat levert scherpe en vloeiende beelden die geschikt zijn voor Youtube en social media. Met de full hd modus film je met 180 frames per seconde, waarmee je vloeiende slow motion video's maakt. Met de EOS maak je de mooiste en professionele beelden.

Pluspunten
 • Je fotografeert met 40 frames per seconde en mist geen enkel actiemoment

  .

  De camera heeft een hoog aantal scherpstelpunten en de autofocus herkent mensen, ogen, dieren en voertuigen

  .

  In 4K resolutie film je met 60 frames per seconde, wat vloeiende beelden voor social media oplevert.

Minpunten
 • De camera heeft geen ingebouwde flitser voor extra licht in een donkere omgeving

  .

  Het wordt niet geleverd met een geheugenkaart.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R8 Body.

Canon EOS R8 Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Canon EOS R8 Body. heeft Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS R8 Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R8 Body. heeft een gewicht van 461 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R8 Body. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R8 Body. is aan te schaffen via de volgende link.