1. overige producten
 2. Ricoh WG-80 Oranje.

Ricoh WG-80 Oranje.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Ricoh WG-80 Oranje. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Ricoh WG-80 Oranje. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Ricoh WG-80 Oranje.

Merk

Ricoh

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Onderwater, Vakantie

Type autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

2,7 inch

Gewicht

193 g

Omschrijving van Ricoh WG-80 Oranje.

De Ricoh WG-80 Oranje is een echte aanrader voor wie graag avonturen beleeft. Of je nu de diepten van de zee wilt verkennen of de toppen van de bergen wilt beklimmen, deze camera is je metgezel bij al jouw uitdagingen. Niet alleen is hij schokbestendig en waterdicht, maar door de geavanceerde TruePic VIII-beeldprocessor kun je bovendien rekenen op haarscherpe foto's. Met een maximale ISO-waarde van 6400 heb je altijd een helder beeld, ook als je in lage lichtomstandigheden fotografeert. Met de optische beeldstabilisatie voorkom je dat je foto's onscherp worden. De Ricoh WG-80 Oranje biedt optimale prestaties in alle omstandigheden. De camera heeft een aantal handige functies en ingebouwde technologieën waarmee je jouw foto's nog meer kunt personaliseren. Zo kun je met de ingebouwde Wi-Fi verbinding jouw foto's direct delen met je vrienden of online plaatsen. Met de ingebouwde HDR-modus kun je bovendien meerdere foto's tegelijk maken en deze combineren tot één beeld met meer details. Met de Ricoh WG-80 Oranje maak je de mooiste herinneringen die je altijd bij je draagt.

Pluspunten
 • Dankzij het water- en vriesbestendige ontwerp is deze camera ideaal om je extreme sporten te fotograferen

  .

  De camera is schokbestendig tot een val van maximaal 1,6 meter, waardoor het geen probleem is als hij uit je zak valt

  .

  Met de ledlampjes kun je je onderwater scènes verlichten of extra diepte toevoegen aan je macro foto's.

Minpunten
 • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Ricoh WG-80 Oranje.

Ricoh WG-80 Oranje. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Onderwater, Vakantie.

Ricoh WG-80 Oranje. heeft , 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 2,7 inch.

Ricoh WG-80 Oranje. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Ricoh WG-80 Oranje. heeft een gewicht van 193 g.

Wij hebben uitgezocht waar Ricoh WG-80 Oranje. goedkoop aan te schaffen is. Ricoh WG-80 Oranje. is aan te schaffen via de volgende link.