1. overige producten
  2. Panasonic Lumix DMC-FZ2000.

Panasonic Lumix DMC-FZ2000.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Panasonic Lumix DMC-FZ2000. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Panasonic Lumix DMC-FZ2000. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Panasonic Lumix DMC-FZ2000.

Merk

Panasonic

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

966 g

Omschrijving van Panasonic Lumix DMC-FZ2000.

Met de Panasonic Lumix DMC-FZ2000 maak je waanzinnig mooie beelden. De camera is voorzien van een 20 megapixel 1-inch beeldsensor, waarmee je foto's met uitstekende kwaliteit maakt. De FZ2000 heeft een enorme zoomlens met 15x optische zoom en 30x digitale zoom. Je kunt dus vanuit elke afstand opnamen maken zonder het kwaliteitsverlies. Deze bridge camera is perfect voor videofilmers. De FZ2000 biedt je de mogelijkheid om onbeperkt in 4K te filmen en hiermee de meest prachtige beelden te maken. Door de 4K Photo functie selecteer je eenvoudig een enkel beeld uit een video en sla je deze op als een hoge resolutie afbeelding. De camera heeft ook een microfoon- en hoofdtelefoonaansluiting, waarmee je direct de geluidskwaliteit van je opnames kunt controleren. Met het ingebouwde grijsfilter maak je ook gemakkelijk foto's en video's met een lange sluitertijd. Het hoogwaardige Leica objectief voorkomt dubbelbeelden en lichtvlekken in je foto's. Kortom, de Panasonic Lumix DMC-FZ2000 is een veelzijdige camera en de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige bridge camera.

Pluspunten
  • Je filmt oneindig in 4K tot je geheugenkaart vol is. Met het ingebouwde grijsfilter maak je foto's en video's met een langere sluitertijd.

Minpunten
  • Door de flinke zoomlens is de FZ2000 groot in vergelijking met vergelijkbare camera's

    .

    Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Panasonic Lumix DMC-FZ2000.

Panasonic Lumix DMC-FZ2000. is een Compactcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Panasonic Lumix DMC-FZ2000. heeft , 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Panasonic Lumix DMC-FZ2000. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Panasonic Lumix DMC-FZ2000. heeft een gewicht van 966 g.

Wij hebben uitgezocht waar Panasonic Lumix DMC-FZ2000. goedkoop aan te schaffen is. Panasonic Lumix DMC-FZ2000. is aan te schaffen via de volgende link.