1. overige producten
  2. Nikon D780 Body.

Nikon D780 Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon D780 Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon D780 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon D780 Body.

Merk

Nikon

Type camera

Spiegelreflexcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD, SDHC, SDXC

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3,2 inch

Gewicht

755 g

Omschrijving van Nikon D780 Body.

De Nikon D780 is ook voorzien van een aantal handige functies, waaronder Nikon SnapBridge-technologie. Dit stelt je in staat om je foto's en video's direct vanaf je camera naar je smartphone of tablet te sturen. U kunt ook gebruik maken van de ingebouwde Wi-Fi- en Bluetooth-functionaliteit om de camera op afstand te bedienen via de Nikon SnapBridge-app. De camera heeft ook een aantal krachtige functies voor fotografen, zoals het instellen van de belichtingsherhaling, het instellen van de vlakke belichting, het instellen van de ISO-waarde en het aanpassen van de scherpstelling. Al deze functies maken de Nikon D780 een veelzijdige camera voor fotografen en videografen.

Pluspunten
  • De camera heeft een grote full frame sensor waarmee je in verschillende lichtomstandigheden kunt fotograferen. Dankzij het hoge aantal opnamen per seconde kun je actiemomenten scherp vastleggen. Je gebruikt de volledige 4K-resolutie, omdat de camera 6K opneemt en deze beelden vervolgens naar 4K omzet.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nikon D780 Body.

Nikon D780 Body. is een Spiegelreflexcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Nikon D780 Body. heeft Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,2 inch.

Nikon D780 Body. heeft een SD, SDHC, SDXC en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon D780 Body. heeft een gewicht van 755 g.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon D780 Body. goedkoop aan te schaffen is. Nikon D780 Body. is aan te schaffen via de volgende link.