1. overige producten
  2. Sony A7 IV + Accu.

Sony A7 IV + Accu.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony A7 IV + Accu. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony A7 IV + Accu. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 IV + Accu.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1 TB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

573 g

Omschrijving van Sony A7 IV + Accu.

De Sony A7 IV + Accu is een professionele systeemcamera met een lichtgevoelige 33 megapixel full frame sensor. Door de achterverlichte sensor maak je kwalitatief hoogwaardige foto's en video's in alle omstandigheden, zelfs in situaties met weinig licht. Het autofocussysteem is voorzien van 759 scherpstelpunten, waardoor je snel scherpstelt op je onderwerp. Met de realtime tracking en Eye autofocus volg je mensen, dieren en vogels gemakkelijk. Met de snelle buffer fotografeer je met 10 beelden per seconde, zodat je geen moment mist. De verschillende creatieve modi en de kleurentechnologie maken het eenvoudig om scherpe en kleurvaste foto's en video's te maken in jouw eigen stijl. Om de camera te bedienen heeft de A7 IV een draaiknop met twee ringen waarmee je onder andere de sluitertijd en het diafragma instelt. Daarnaast is er ook een grip aanwezig voor een extra comfortabele en veilige bediening.

Pluspunten
  • De extra bijgeleverde accu garandeert voldoende energie, zodat je gemakkelijk een hele dag kunt fotograferen. Met de realtime tracking en oog-autofocus kun je gemakkelijk scherpstellen op ogen van mensen, dieren en vogels. Je krijgt vloeiende beelden door te filmen in een resolutie van 4K 60fps.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony A7 IV + Accu.

Sony A7 IV + Accu. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7 IV + Accu. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony A7 IV + Accu. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1 TB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony A7 IV + Accu. heeft een gewicht van 573 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony A7 IV + Accu. goedkoop aan te schaffen is. Sony A7 IV + Accu. is aan te schaffen via de volgende link.