1. overige producten
 2. Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter.

Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3,15 inch

Gewicht

660 g

Omschrijving van Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter.

De Canon EOS R Body is een handig en veelzijdig hulpmiddel voor de professionele fotograaf. De camera is uitgerust met een 30,3 megapixel full-frame sensor die scherpe en kleurrijke beelden produceert. Met de geavanceerde autofocus kun je snel en nauwkeurig scherpstellen op je onderwerp, zelfs als het beweegt. De EOS R body is ook uitgerust met een 5-assige in-body beeldstabilisatie, waardoor je ook onder minder ideale lichtomstandigheden heldere foto's maakt. Deze camera is ook geschikt voor videografen, omdat je de beelden opneemt in 4K kwaliteit. Met de EF-EOS R adapter kun je ook lenzen van je huidige EF en EF-S serie gebruiken. Zo ben je niet meer afhankelijk van een beperkt aanbod lenzen en krijg je meer flexibiliteit.

Pluspunten
 • Dankzij de full frame sensor maak je heldere foto's en video's

  .

  De sensor is lichtgevoelig, waardoor je ook op donkere locaties scherpe beelden kunt opnemen

  .

  Met de bijgeleverde EF(S)-RF adapter kun je ook lenzen van je huidige EF en EF-S serie op de camera bevestigen zonder dat er beeldkwaliteit verloren gaat.

Minpunten
 • een interne flitser om je beelden te belichten in het donker is niet aanwezig

  .

  We raden een extra accu voor een langere gebruiksduur aan.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter.

Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen.

Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,15 inch.

Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter. heeft een gewicht van 660 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R Body + EF-EOS R Adapter. is aan te schaffen via de volgende link.