1. overige producten
 2. Kodak AZ528 Zwart.

Kodak AZ528 Zwart.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Kodak AZ528 Zwart. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Kodak AZ528 Zwart. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Kodak AZ528 Zwart.

Merk

Kodak

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

CMOS Sensor

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

32 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

508 g

Omschrijving van Kodak AZ528 Zwart.

De Kodak AZ528 Zwart is de ideale camera voor beginnende fotografen die op zoek zijn naar een compacte camera met veel mogelijkheden. De camera beschikt over een 16,7 megapixel sensor, een optische zoom van 52x en een optische beeldstabilisatie. Met deze camera maak je scherpe foto's van dichtbij en van veraf. Ook schiet je gedetailleerde video's in Full HD-kwaliteit. Dankzij de optische beeldstabilisatie maak je heldere foto's en video's, zelfs als je de camera uit de hand gebruikt. Met een maximale snelheid van 6 frames per seconde mis je geen enkel actiemoment. De camera is ook voorzien van een LCD-scherm met een 3-inch grootte, waarmee je gemakkelijk de instellingen kunt wijzigen. Ook is er een gezichtsherkenning functie, waarmee je de meest natuurlijke portretten maakt.

Pluspunten
 • Je zoomt 52 keer in op verre onderwerpen dankzij de optische zoom

  .

  Dankzij de optische beeldstabilisatie kun je scherpe foto's maken zonder dat je hoeft te steunen. De camera fotografeert met 6 frames per seconde, waardoor je geen actiemoment hoeft te missen.

Minpunten
 • Het beeldscherm heeft geen touchscreen om de camera gemakkelijk te bedienen

  .

  Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Kodak AZ528 Zwart.

Kodak AZ528 Zwart. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Kodak AZ528 Zwart. heeft Normale autofocus, CMOS Sensor en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Kodak AZ528 Zwart. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 32 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Kodak AZ528 Zwart. heeft een gewicht van 508 g.

Wij hebben uitgezocht waar Kodak AZ528 Zwart. goedkoop aan te schaffen is. Kodak AZ528 Zwart. is aan te schaffen via de volgende link.