1. overige producten
 2. Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip.

Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

Micro SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

215 g

Omschrijving van Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip.

De Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip is ideaal voor avontuurlijke vloggers die geen compromissen willen sluiten op het gebied van kwaliteit. Met de grip neem je vloeiende beelden op, zonder trillingen. Het draadloze verbinden met de camera is gemakkelijk. Met de 1 inch beeldsensor maak je heldere opnames, zelfs bij weinig licht. Met de 18-50mm lens neem je zowel close-ups als weidse landschappen op. Voor een kleurrijke sfeer kies je uit verschillende kleurprofielen, zoals Gold voor een warme gloed. De bokeh switch maakt het mogelijk om de achtergrond onscherp te maken. Met de 3-capsule microfoon neem je duidelijke audio op. Je kunt zelf bepalen aan welke kant van de camera je de microfoon hebt. Met de Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip maak je professionele vlogs, zonder dat je grote investeringen hoeft te doen.

Pluspunten
 • De grip stabiliseert de camera, waardoor je vloeiende beelden kunt opnemen zonder trillingen

  .

  Met de grote 1 inch beeldsensor maak je heldere opnames bij weinig licht

  .

  Met de veelzijdige 18-50mm zoomlens leg je zowel weidse landschappen als kleine details vast.

Minpunten
 • De lens is niet uitwisselbaar.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip.

Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. heeft Contrast autofocus, Phase detection autofocus, 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. heeft een Micro SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. heeft een gewicht van 215 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. goedkoop aan te schaffen is. Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. is aan te schaffen via de volgende link.