1. overige producten
  2. Ricoh GRIIIx.

Ricoh GRIIIx.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Ricoh GRIIIx. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Ricoh GRIIIx. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Ricoh GRIIIx.

Merk

Ricoh

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

232 g

Omschrijving van Ricoh GRIIIx.

De RICOH GRIIIx biedt een aantal uitgebreide opties voor fotografen met meer ervaring. Zo is de camera uitgerust met een interne 4-assige beeldstabilisatie. Hiermee verminder je de kans op bewegingsonscherpte. Ook heeft de camera een ingebouwde flitser waarmee je extra licht aan je foto toevoegt. Verder is de RICOH GRIIIx voorzien van een 3 inch LCD scherm met 1.037.000 pixels. Hiermee bekijk je jouw foto's in een prachtige kwaliteit. Of je nu foto's of video's maakt, met deze camera heb je altijd het beste resultaat. De camera heeft ook een ingebouwde WiFi-functie waarmee je jouw foto's via je telefoon of tablet kunt delen.

Pluspunten
  • Je neemt deze compacte en lichtgewicht camera gemakkelijk mee. Dankzij de beeldhoek van de 26mm standaardlens maak je foto's zonder vertekening. Het maximale diafragma van f/2.8 en de relatief grote APS-C sensor maken de camera geschikt voor situaties met weinig licht. Je neemt deze compacte en lichtgewicht camera gemakkelijk mee. Dankzij de beeldhoek van de 26mm standaardlens maak je foto's zonder vertekening. Het maximale diafragma van f/2.8 en de relatief grote APS-C sensor maken de camera geschikt voor situaties met weinig licht.

Minpunten
  • Deze camera heeft een lens met een vast brandpunt, waardoor je niet in kunt zoomen.

Veelgestelde vragen over Ricoh GRIIIx.

Ricoh GRIIIx. is een Compactcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Ricoh GRIIIx. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Ricoh GRIIIx. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Ricoh GRIIIx. heeft een gewicht van 232 g.

Wij hebben uitgezocht waar Ricoh GRIIIx. goedkoop aan te schaffen is. Ricoh GRIIIx. is aan te schaffen via de volgende link.