1. overige producten
  2. Sony Cybershot DSC-RX10 IV.

Sony Cybershot DSC-RX10 IV.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony Cybershot DSC-RX10 IV. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony Cybershot DSC-RX10 IV. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony Cybershot DSC-RX10 IV.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie

Type autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

1095 g

Omschrijving van Sony Cybershot DSC-RX10 IV.

Met de Sony Cybershot DSC-RX10-IV heb je een professionele camera bij je die je meeneemt op avontuur. Deze compacte camera heeft een 20,1 megapixel sensor en scherpstelt in 0,03 seconden. Je kunt in continu modus fotograferen met 24 frames per seconde. Met de 4K video kun je de details zien met heldere kleuren en het beeld wordt uitgelezen zonder pixelbinding. De RX10 IV heeft ook een 24-600mm zoomlens, hiermee kun je verschillende soorten onderwerpen fotograferen. De camera is stof- en spatwaterdicht, dus je kunt deze camera gebruiken in elke weersomstandigheid. Met deze Sony Cybershot DSC-RX10-IV heb je altijd de perfecte camera bij je, waarmee je elk avontuur vastlegt. De Sony Cybershot DSC-RX10-IV heeft meerdere handige functies. Zo heeft de camera een intelligente automatische modus, waarmee je de perfecte instellingen kiest voor elke situatie. Daarnaast heeft de camera een hoge ISO waarde van 12.800 en kan je de sluitertijd instellen tot 1/32.000 seconde. Ook heeft de camera een ingebouwde flitser met een bereik van 7,2 meter. Hiermee kun je perfecte foto's maken in elke omgeving, zelfs als het don.

Pluspunten
  • Dankzij het Fast Hybrid Autofocussysteem stel je in slechts 0,03 seconden scherp. Met het hoge aantal afbeeldingen per seconde worden snelle acties perfect vastgelegd. Met deze robuuste camera kun je in elke weersomstandigheid fotograferen.

Minpunten
  • Deze camera heeft geen GPS-functie

    .

    Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony Cybershot DSC-RX10 IV.

Sony Cybershot DSC-RX10 IV. is een Compactcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie.

Sony Cybershot DSC-RX10 IV. heeft , 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony Cybershot DSC-RX10 IV. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony Cybershot DSC-RX10 IV. heeft een gewicht van 1095 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony Cybershot DSC-RX10 IV. goedkoop aan te schaffen is. Sony Cybershot DSC-RX10 IV. is aan te schaffen via de volgende link.