1. overige producten
  2. Canon EOS R50 Body.

Canon EOS R50 Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R50 Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R50 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R50 Body.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

2,95 inch

Gewicht

375 g

Omschrijving van Canon EOS R50 Body.

De Canon EOS R50 is een flexibele camera die veel mogelijkheden biedt voor content makers. De camera heeft een indrukwekkende autofocus met 4779 gevoelige AF punten. Hierdoor worden je opnames altijd scherp. De camera heeft ook een hoge ISO waarde van 51200. Hiermee maak je ook in donkere omstandigheden heldere opnames. De dubbele kaartsleuven geven je de mogelijkheid om je opnames direct op te slaan op een externe harde schijf of USB-stick. Zo heb je altijd een back-up van je bestanden. Met de Dual Pixel CMOS AF en de Eye AF functie maak je prachtige portretfoto's met een scherpe focus op de ogen. De Canon EOS R50 is een veelzijdige camera voor veeleisende fotografen en vloggers.

Pluspunten
  • In 4K-resolutie met 60 frames per seconde kun je scherpe en vloeiende video's maken voor social media. De 328 gram lichte camera is gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld op reis. De camera heeft geen opnamelimiet van 30 minuten, waardoor je een interview aan één stuk door kunt opnemen.

Minpunten
  • Deze systeemcamera heeft geen afdichtingen tegen stof en spatwater

    .

    Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R50 Body.

Canon EOS R50 Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R50 Body. heeft Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 2,95 inch.

Canon EOS R50 Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R50 Body. heeft een gewicht van 375 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R50 Body. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R50 Body. is aan te schaffen via de volgende link.