1. overige producten
  2. Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver.

Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver.

Merk

Panasonic

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

322 g

Omschrijving van Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver.

De Panasonic Lumix DC-TZ90 is een uitgebreide camera met veelzijdige functies. Met de geavanceerde technologie maak je kwalitatief hoogwaardige foto's en video's. De camera is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en heeft een groot aantal opties waaruit je kunt kiezen. Met de 180 graden draaibare lcd-touchscreen kun je jezelf zien tijdens het maken van selfies. Daarnaast kun je de Post Focus functie gebruiken om de scherptediepte van je foto's achteraf in te stellen. De camera heeft ook een grote beeldhoek waarmee je weidse landschappen kunt fotograferen. Verder heeft de Lumix DC-TZ90 een 30x optische zoom, waarmee je voorwerpen die ver weg zijn kunt vergroten zonder verlies van beeldkwaliteit. Ook is de camera uitgerust met de 4K-technologie, waarmee je haarscherpe foto's en video's maakt. Kortom, met de Panasonic Lumix DC-TZ90 heb je een camera die aan al je fotografische wensen voldoet.

Pluspunten
  • Met het kantelbare scherm kun je flexibel kiezen welke stand je aanneemt. Met de Post Focus-functie kun je de scherptediepte van een foto achteraf instellen. De camera fotografeert en filmt in 4K-kwaliteit.

Minpunten
  • Je kunt geen externe flitser op de camera monteren

    .

    Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver.

Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver. heeft , 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver. heeft een gewicht van 322 g.

Wij hebben uitgezocht waar Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver. goedkoop aan te schaffen is. Panasonic Lumix DC-TZ90 Zilver. is aan te schaffen via de volgende link.