1. overige producten
  2. Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit.

Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit.

Merk

Jupio

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

Micro SD, SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

294 g

Omschrijving van Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit.

De Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit is een veelzijdige set voor fotografen en videografen. De camera heeft een robuuste constructie en is uitgerust met een 1 inch sensor, waardoor je scherpe beelden krijgt in verschillende lichtsituaties. Met de product showcase setting laat je moeiteloos een product onder de aandacht brengen in je video. De camera stelt dan automatisch scherp op het product en maakt de achtergrond onscherp. Met de gezichts- en oogherkenning en de snelle autofocus stelt de camera scherp op je gezicht of ogen. Dankzij de Jupio Battery Kit heb je extra energie voor je camera. De kit bestaat uit 2 extra accu's en een externe lader, waardoor je de accu's altijd bij je hebt. De Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit is ideaal voor fotografen en videografen die vaak onderweg zijn.

Pluspunten
  • Met de extra accu's en externe lader verleng je de levensduur van je camera als je op locatie bent. Dankzij de relatief grote 1 inch sensor maak je foto's en video's in verschillende lichtomstandigheden. In de product showcase setting laat je een voorwerp zien, waar de camera direct scherp op stelt.

Minpunten
  • Het ontwerp is niet waterdicht, stofdicht en schokbestendig.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit.

Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit. heeft een Micro SD, SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit. heeft een gewicht van 294 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit. goedkoop aan te schaffen is. Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit. is aan te schaffen via de volgende link.